Hlavní obsah

Text písně pro zesnulého manžela Céline Dionové napsala Pink

Právo, jaš

Kanadská zpěvačka Céline Dionová sdělila, že momentálně pracuje na dalším albu. Jedná se o desku, která bude následovat tu, jež vyjde v srpnu ve francouzštině. Její pokračovatelku ale opatří anglickými texty.

Foto: ČTK

Céline Dionová je nyní velmi aktivní.

Článek

Osmačtyřicetiletá umělkyně to prozradila v rozhovoru pro pořad Entertainment Tonight, přičemž dodala, že text jedné ze skladeb na připravované nahrávce napsala americká zpěvačka Pink.

Ačkoli se snaží udržet další detaily v tajnosti, v uvedeném pořadu prozradila, že zmíněná píseň ponese název Recovering a rozhodně si zaslouží pozornost. „Pink je fenomenální. Zbožňuji ji kvůli jejímu talentu, síle, soustředěnosti i kvůli tomu, jaký je člověk,“ vyjádřila se Dionová.

Jak také uvedla, rozhodnutí Pink napsat skladbu na počest jejího nedávno zesnulého manžela Reného Angélila jí pomáhá jít dál.

Céline Marie Claudette Dionová, jak zní její celé jméno, se na hudební scéně pohybuje od roku 1980. Dosud vydala 25 studiových alb, 17 kompilací a sedm živých nahrávek, přičemž ve svých písničkách zpívá v angličtině i francouzštině.

Její zatím poslední studiová kolekce se jmenuje Loved Me Back To Life a je z roku 2013.

V srpnu jí vyjde album Encore un soir.

Dionová získala více než tři stovky cen, včetně pěti Grammy. Letos jí udělili Billboard Icon Award za celoživotní dílo, kterou si převzala z rukou svého syna René-Charlese.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám