Hlavní obsah

Talk show na cestách

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Talk show 7 pádů Honzy Dědka, kterou vysílá TV Prima, čeká sice o prázdninách natáčecí pauza, moderátor však vyrazí za diváky napříč republikou. Honza Dědek během turné nazvaného 7 pádů Honzy Dědka na cestách vymění důvěrně známou scénu pražské Malostranské besedy, na které se show už roky natáčí, za prostředí nádvoří českých zámků.

Foto: Milan Malíček, Právo

Honza Dědek

Článek

První pořad se odehraje již 4. července na zámku Dačice. K vidění bude například v Lednici, Brně, Kutné Hoře, Litomyšli, Ostravě, Kroměříži, Olomouci, Ostravě, Jindřichově Hradci a dalších městech.

V kulisách tamních zámeckých nádvoří bude Dědek zpovídat vždy dvojici hvězdných hostů. Mezi nimi budou Jiří Krampol, Josef Dvořák, Martin Dejdar, Dana Morávková, Tomáš Matonoha, Štěpán Kozub, Martin Zounar, Taťána G. Brzobohatá, Ondřej G. Brzobohatý, Michal Novotný, Vladimír Polívka, Marek Taclík, Filip Rajmont, Pokáč nebo Petr Švancara. Ti dostanou podstatně více prostoru, než jsou diváci z televizních obrazovek zvyklí. Každý pořad potrvá devadesát minut.

Foto: Milan Malíček, Právo

Honza Dědek

„Takříkajíc nejtěžší jsou hosté, kteří buď nemluví, nebo mlčí. Pokud se někteří ujmou slova, promění talk show v monolog, který diváky baví, nemám problém se sám stát jedním z nich. Ale pokud z donucení převažují mé promluvy, začínám se potit,“ přiznává Dědek.

„Miluji improvizaci, pokud je dopředu dobře nazkoušená. Sázím tedy na co nejlepší přípravu, která je mi pevnou půdou pod nohama. Teprve pak lze po mém soudu improvizovat,“ dodává.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám