Hlavní obsah

SuperStar: Další na řadě byla Páchová

Právo, Novinky, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V neděli zněly v Praze Na Brumlovce muzikálové melodie - dvě z Pomády, po jedné z Aidy, Hair, Johanky z Arku, Cabaretu, Jesus Christ Superstar a Hamleta. Třetí finálové kolo soutěže SuperStar bylo posledním pro sedmnáctiletou studentku z Mladé Boleslavi Petru Páchovou.

Foto: Jitka Sobotková

Výtvarnice Sylva Chludilová už svou galerii Efram provozuje třináctým rokem

Článek

Její výkon stejně jako hlasující nepřesvědčil i dva ze čtyř porotců. Svou nespokojenost vyjádřili Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup. "Mě to strašně mrzí, ale jsi to ty Petro," řekl Soukup.

Páchová zazpívala skladbu Aquarius z muzikálu Hair (Vlasy) a nepříznivý ohlas sklidila od poroty již poté co dozpívala. Ondřej Soukup řekl: "Tahle písnička se musí zpívat se strašným nasazením, to se musí vykřičet, a tys zpívala falzetem. Asi to na tebe bylo vysoko." Gábina Osvaldová si přisadila: "Ta písnička je pro větší hlas a brilantnější rozsah, tohle bylo kvalitně odzpívané, ale je to trochu málo." Ondřej Hejma konstatoval: "Sloka byla dobrá, v refrénu ses trochu ulejvala, ale asi to jinak nešlo. Zdá se mi, že ses zatoulala trošku daleko od svého rodného táboráčku."

:. ANKETA
Na sedadlo smrti si moderátoři pozvali Páchovou a Záhorovského. Čtenáři Novinek by ve třetím kole vyřadili Dolínka. více zde
Odpovídali jste na otázku: Kdo měl podle vás ze tří vybraných opravdu skončit?

Při svém odchodu Páchová, přezdívaná kvůli své lásce ke skautingu Zlatuška, poděkovala všem, kteří jí do soutěže poslali hlasy. Naplněný sál, v němž převážně rodinní příslušníci soutěžících, přátelé a výherci internetových soutěží vytvořili velmi bouřlivou atmosféru, aplaudoval především Anetě Langerové za její podání skladby Mít rád bližního svého z Jesus Christ Superstar, Martině Balogové za Cabaret ze stejnojmenného dílka a Šárce Vaňkové za Ještě horší věci jsou z Pomády.

Kdyby měla o tom, kdo soutěž Česko hledá SuperStar opustí, rozhodnout porota, pak by Osvaldová a Soukup v neděli vyřadili Petru Páchovou, Hejma Stanislava Dolínka a Milan Herman Juliána Záhorovského. Na tzv. sedadlo smrti, kam si moderátoři Něrgešová a Brzobohatý vytahují vždy soutěžící, z nichž jeden najisto vypadne, byl kromě Páchové posazen i Záhorovský.

Příště se soutěžící předvedou s písničkami ze 60. let.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Veronika Zaňková ze SuperStar vypadla

Desítku finalistů pěvecké vyhledávací soutěže České hledá SuperStar musela v neděli opustit devatenáctiletá Veronika Zaňková z Lična. Rozhodli o tom televizní...

Jako další ze SuperStar vypadl Poláček

Týden se sešel s týdnem a v pořadu Česko hledá SuperStar je o jednoho soutěžícího méně. V neděli se diváci televize Nova rozhodli, že českou super hvězdou...

Výběr článků

Načítám