Hlavní obsah

Herečka Anne Hecheová zemřela, lékaři ji odpojili od přístrojů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Třiapadesátiletá americká herečka Anne Hecheová, která před dvěma dny se svým vozem narazila do budovy v Los Angeles, zemřela. Potvrdila to její kamarádka Nancy Davisová. Lékaři herečku odpojili od přístrojů. Prodělala mozkovou smrt a neměla šanci na uzdravení.

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči zasahují na místě nehody Anne HecheovéVideo: AP

 
Článek

„Nebe má nového anděla. Moje milující, laskavá, zábavná, milá a krásná přítelkyně Anne Hecheová odešla do nebe. Bude mi strašně chybět a budu si vážit všech krásných vzpomínek, které jsme sdílely,” napsala na Instagram její přítelkyně Nancy Davisová.

Anne Hecheová si přála, aby se po smrti stala dárkyní orgánů. Lékaři ji proto udržovali na ventilátoru do doby, než zjistí, zda budou moci některé její orgány využít pro záchranu jiných pacientů.

„Chceme poděkovat všem za milá přání a modlitby za Annino zotavení. Děkujeme obětavému personálu a úžasným sestrám,“ řekla rodina Hecheové v prohlášení.

Foto: AP

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči zasahují na místě nehody Anne Hecheové

Policie v pátek uvedla, že předběžné krevní testy odhalily v těle herečky přítomnost drog. Ještě ale bude nutné provést další testy, aby se vyloučila možnost, že jde o medikamenty, které jí mohly být podány po nehodě v nemocnici.

Foto: Mario Anzuoni, Reuters

Herečka Anne Hecheová

Podle policie vůz vjel devět metrů do nitra dvoupodlažního domu, kde vybuchl v plamenech. Dům je nyní neobyvatelný. Hecheová je udržována na přístrojích v Grossmanově popáleninovém středisku v nemocnici ve West Hills.

Rodačka z Ohia se v 80. letech v USA proslavila v seriálu Another World, za který si odnesla tři ceny Emmy. Ve filmu se začala objevovat v 90. letech, byla k vidění po boku Tommyho Lee Jonese v dobrodružné Sopce, vedle Johnnyho Deppa v mafiánském dramatu Krycí jméno Donnie Brasco, hrála s Harrisonem Fordem v romantické komedii Šest dní, sedm nocí, ale také v hororu Tajemství loňského léta.

Foto: Profimedia.cz

Nabouraný vůz herečky Anne Heche

V televizi se objevila v oblíbených seriálech Ally McBealová, Plastická chirurgie či Muži na stromech.

V letech 1997–2000 žila se svojí hereckou kolegyní a moderátorkou Ellen DeGeneresovou, později se provdala a pak i rozvedla. Má dvě děti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám