Hlavní obsah

Slza odstartovala turné a míří do pražského Fora Karlín

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Slza, která loni vydala své druhé album Holomráz, odstartovala na sklonku února koncertní turné k němu. Za sebou má vystoupení v Brně, ve Zlíně a Ostravě, ve středu 7. března pak zahraje v pražském Foru Karlín. Jejím hostem bude, stejně jako v Brně a Ostravě, slovenská zpěvačka Celeste Buckingham.

Foto: Jindra Kodíček

Slza při svém brněnské vystoupení.

Článek

„Těšíme se, ale zároveň cítíme zodpovědnost. Pravdou je, že přípravy na turné Holomráz jsme nepodcenili. Atmosféra v Brně byla neopakovatelná. Každý koncert si užíváme na maximum. Díky všem, kteří přišli a přijdou. A také díky Celeste, že s námi na pár zastávek vyjela,“ dodávají.

Během pětasedmdesátiminutového programu prezentuje Slza všechny písně z druhého alba Holomráz včetně stejnojmenného hitu. Dojde samozřejmě i na úspěšné skladby z debutu Katarze. Koncerty provází pozoruhodná světelná show a po jejich skončení následuje autogramiáda, na které se zpěvák Petr Lexa a kytarista Lukáš Bundil podepíší všem fanouškům, kteří o to budou stát.

Po pražském vystoupení se Slza představí ještě v Hradci Králové (8. března), Liberci (9. března), Českých Budějovicích (21. března) a Plzni (22. března).

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám