Hlavní obsah

Slovenská SuperStar: začínají klání před obrazovkou

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Slovenská show SuperStar, která se na obrazovkách STV objevila poprvé 29. října, má za sebou šest večerů. Teprve tento pátek se ale bude vysílat poprvé živě. Jméno vítěze bude oznámeno 15. dubna příštího roku.

Foto: www.beskydskerekordy.cz

Loni mohli návštěvníci vidět ukázky molekulární kuchyně

Článek

V soutěži Slovensko hledá SuperStar vzbudil dosud největší zájem Jozef Suchý z malé obce Hnilec na východě Slovenska. Originální interpretací skladby své oblíbené skupiny Scooter porotu doslova odrovnal.

Porotci se smáli, slzeli, nevěřícně zírali, ale hlavně se bavili, když Jozef napodoboval všechny hudební nástroje, které ve skladbě hrají. Do stovky nejúspěšnějších sice nepostoupil, ale jeho vystoupení mělo velký ohlas. Zatím jako jediný z účastníků castingů dostal nabídku k nahrání vlastního CD, které by se mělo objevit už na vánočním trhu pod názvem Slovensko našlo Skuterstar. Jozef se už hvězdou stal. Ve středu například vystoupil při zahájení erotického festivalu.

Na Slovensku postupně stoupá SuperStarmánie. Poslední vysílání sledovalo na prvním kanálu Slovenské televize (STV) 1,5 miliónu diváků. "Každý další díl SuperStar překonává rekord toho předešlého, a to stále vysíláme jen sestřihy základního výběru. Počítáme s tím, že při přímých přenosech bude sledovanost nadále stoupat," řekl Právu člen vedení STV Branislav Záhradník. STV nasazuje SuperStar v pátek v hlavním vysílacím čase proti soutěži Milionář vysílané televizí Markíza.

Reklama

Výběr článků

Načítám