Hlavní obsah

Skupina Onlain komunikuje s duchy

Kapela Onlain představuje nový videoklip k písničce Koloběh. Do světa ho na křtu vyprovodili hned čtyři kmotři, Pavel Novotný, František Černý (Čechomor), František Táborský (Chinaski) a Sonia Edde (tým rádia Kiss). Na Novinkách.cz má klip premiéru.

Klip skupiny onlain k písni Koloběh.Video: archiv kapely

 
Článek

Píseň Koloběh vypráví o spirituálním probuzení a cestě k uvědomění si přítomného okamžiku. Vznikla v době, kdy kapela řešila své spirituální obrození. „Pokud věříte v reinkarnaci, jistě víte, že v jednom životě budete muž, ve druhém žena a v dalších třeba mimozemšťan nebo Mick Jagger. Nebo obojí,“ tvrdí členové Onlain.

Roli mimozemšťanky zobrazuje zub času, který roztáčí hodinovou ručičku jako kolo štěstí. „Chce tím říct, že je úplně jedno, jakou roli v tomto životě máme. Nemá cenu trápit se tím, co bylo, nebo naopak tím, co bude. Podstatné je žít přítomným okamžikem a užívat si ho naplno,“ říká zpěvačka Zuzana Miková.

Bubenice Helena Machová patří mezi duchovně vyspělé jedince. „Možná si ani neuvědomujeme, že život je hrou a lidé kolem nás nám nastavují zrcadla, abychom našli sami sebe, svou podstatu. A právě k tomu nám pomáhá naše ego, které nám připravuje každodenní zkoušky a upozorňuje na to, co nemáme zpracované. Každý máme svou roli, kterou hrajeme nejen pro sebe, ale i pro učení ostatních. O tom je život i naše humorně pojatá píseň Koloběh,“ dodává Machová.

Kapelu Onlain tvoří zpěvačka a klávesistka Zuzana Miková, bubenice Helena Machová, baskytaristka Tereza Petržilková a kytarista a zpěvák Pavel Bartušek. Hudebníci mají jasnou představu o tom, čím oslovit publikum.

„Muziku děláme především kvůli tomu, že nás baví. Náš záměr je odvést pozornost od negativních informací a neveselých událostí této doby, abychom se z toho všichni nezbláznili,“ říkají členové kapely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám