Hlavní obsah

Skupina Lake Malawi představuje videoklip o Praze

Právo, kul, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Severomoravská skupina Lake Malawi přichází po roce s novým videoklipem. Natočila jej k písničce Prague (In The City) a na Novinkách.cz jej uvádí v exkluzivní premiéře. Režie klipu se ujala Anežka Horová.

Nový videoklip skupiny Lake MalawiVideo: archív kapely

 
Článek

Videoklip Prague (In the City) se odehrává na několika místech v Praze a je tak svým způsobem věnován všem, kteří se do toho města přistěhovali. „Spousta lidí se stěhuje někam pryč a doufá, že jim to v něčem zásadním pomůže, ale já si myslím, že si člověk své problémy i radosti nese s sebou,“ říká zpěvák a kytarista Albert Černý a dodává, že o tom je text písně.

V současnosti pracují Lake Malawi na dokončení debutové desky Surrounded By Light, která vyjde na konci roku 2017. Křest alba je naplánovaný na 5. prosince do Brna na Flédu a 6. prosince do pražského Paláce Akropolis.

Lake Malawi vznikli po rozpadu Charlie Straight v září 2013. Během svého působení stihli vystoupit v rádiu BBC London, na britském festivalu The Great Escape a předskakovat kapele Thirty Seconds to Mars a zpěvákovi Mikovi.

Skupinu tvoří frontman Albert Černý (zpěv, kytara), Patrick Karpentski (kytara), Jeroným Šubrt (baskytara) a Antonín Hrabal (bicí). V květnu 2015 vyšlo debutové EP s názvem We Are Making Love Again.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám