Hlavní obsah

Ze StarDance vypadla Tereza Černochová a Dominik Vodička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Z taneční soutěže StarDance aneb když hvězdy tančí v osmém kole vypadl pár Tereza Černochová a Dominik Vodička. Účastníci dostali během sobotního večera pěkně do těla. Museli předvést dva tance, a to jeden z klasických či latinskoamerických a druhý byl výrazový. Všechny čtyři páry přitom porotu svými výrazovými tanci okouzlily.

Ze StarDance vypadla Tereza Černochová a Dominik VodičkaVideo: Novinky

 
Článek

Jako první předvedli valčík Tomáš Verner s Kristýnou Coufalovou. „Technická kvalita vysoká, ale chybí mi tam umělecká hodnota, více emocí,” zhodnotila výkon Tatiana Drexlerová. Podobně se vyjádřil i další porotce Jan Tománek: „Byl to ohňostroj, ale nestřílel tak vysoko.” „Byla to těžká choreografie, ale čekal jsem měkčí valčík, který bude více klouzat,” uzavřel Zdeněk Chlopčík. Pár nakonec získal 34 bodů.

Výrazový tanec ale porotu uchvátil a tleskala páru ve stoje. „Úžasné, takhle bych to nikdy nezatančil,” svěřil se Jan Tománek. „Dnes poprvé jsi tančil s pocitem,” dodal Zdeněk Chlopčík. Pár si za svůj výrazový tanec vytančil 40 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Tomáš Verner a Kristýna Coufalová

Jive zatančil Jan Cina s Adrianou Maškovou. Porotu ale příliš nepotěšili. „Bylo to skvělé, ale chyběl jive. Bylo tam vše, jen ne rytmus,” začala Titana Drexlerová. Podobné hodnocení měli i Jan Tománek a Zdeněk Chlopčík. „Skvělá show, ale chce to více tance,” řekl Tománek a doplnil ho Zdeněk Chlopčík: „Bylo to lehké, ale nebyl to jive.” Tvrdou kritiku hodnotil moderátor Marek Eben: „To není hodnocení, ale postcovidový syndrom.”

Výrazový tanec se páru povedl. Porotu nadchl a ohodnotili je 40 body. „Skvělé, poutavé, fantastické,” shrnul Zdeněk Chlopčík.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Jan Cina s tanečnicí Adrianou Maškovou

Paso doble předvedli farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík. Porota byla tentokrát milosrdnější, snažila se více motivovat než kritizovat. „Bylo to dobrý, od toho, co jsem viděl předtím. Ale až se dozvíte, že máte kolena a dají se ohýbat...” hodnotil Richard Genzer. „Byla vidět extrémní snaha, ale bylo to hodně jednotvárné. Paso doble je pestré,” hodnotil Zdeněk Chlopčík. Nakonec si pár vytančil od poroty 30 bodů.

Jejich výrazový tanec byl na hudbu z filmu Schindlerův seznam. Porotci nadšení z lehkosti, velkých emocí a fantastické choreografie. Porotci dali 39 bodů.

Foto: Jan Handrejch, Právo

farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík

Posledním párem, který předvedl své taneční umění v první části večera byla Tereza Černochová a Dominik Vodička. Zatančili valčík a od poroty si vysloužili velkou chválu. „Krásný, měkký valčík, který klouzal po parketu,” pochvaloval si Zdeněk Chlopčík. Podobně se vyjádřili i další porotci. Jan Tománek byl udivený, jak to, co tanečníci trénují stovky hodin, tedy držení těla, zvládne Tereza za pár měsíců. Pár získal 37 bodů.

Podle poroty to bylo dobré, ale pár měl smůlu, že šel na parket jako poslední po předchozích fantastických výkonech a občas se objevily chybičky a nejistota v prostoru. Porota ohodnotila výkon 34 body.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Na snímku Tereza Černochová a Dominik Vodička

Další úder koronaviru

Do soutěže před pár dny opět zasáhl koronavirus. Pozitivní test na covid-19 měl její účastník zpěvák Mirai Navrátil. Ten kvůli karanténě už jedno kolo vynechal, a podle pravidel tak v show skončil. Taneční partnerkou muzikanta byla Lenka Nora Návorková, která oznámila, že je také covid pozitivní.

Scénář a taneční páry se v letošním ročníku StarDance kvůli covidu měnily několikrát. Koncem října vinou covidu nevystoupila moderátorka soutěže Tereza Kostková a nahradil ji Aleš Háma. Kvůli karanténě pak netančila herečka Simona Babčáková s Martinem Prágrem a Navrátil s Návorkovou. V následujících kolech se pak v některých párech ještě vyměnili profesionální tanečníci a změna se dotkla i poroty, ve které místo Zdeňka Chlopčíka usedl Václav Kuneš.

Diváci nepustili do dalšího kola herce Zdeněka Godlu, Pavla Trávníčka, herečku Mariku Šoposkou a tenistku Andreu Sestini Hlaváčkovou. Ze zdravotních důvodů odstoupila herečka Simona Babčáková.

První díl letošního 11. ročníku soutěže sledovalo v průměru 1,618 milionu diváků starších 15 let. Byl to nejsledovanější úvodní večer soutěže StarDance na ČT od roku 2008.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám