Hlavní obsah

Sanfranciští Dead To Me se vracejí s melodickým punkem

Novinky,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dead To Me reprezentují současnou scénu sanfraciského punk rocku, který je melodický a přitom ostrý jako břitva. Skupina se do Prahy vrací po osmi letech, když letos zveřejnila dvě nová videa. Zahraje 5. listopadu na Strahově.

Foto: Ladrogang

Dead To Me

Článek

V Dead To Me se na začátku nového tisíciletí sešli zkušení muzikanti. Zpěvák Jack Dalrymple a bubeník Brandon Pollack hráli v One Man Army. Doplnil je zpívající baskytarista Chicken z Western Addiction, ale Pollacka brzo nahradil bratranec Chickena Ian Anderson.

Kapela sice získala rychle smlouvu u labelu Fat Wreck Chords, kde vydala v roce 2006 album Cuban Ballerina a pak o dva roky později EP Little Brother. Kariéra ale trpěla častými změnami obsazení, Dalrymple dal načas přednost Swinging Utters a u mikrofonu ho zastoupil druhý kytarista Nathan Grice, který zpíval na druhém albu African Elephant. I ten však také záhy odešel.

Obsazení se stabilizovalo až v roce 2014, kdy se Dalrymple vrátil ke kapele a skupina o dva roky později vydala singl I Wanna Die In Los Angeles

Před Američany vystoupí pražští Kung-Fu Girlz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám