Hlavní obsah

Roxette se vracejí a zahrají v Praze

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slavná švédská popová dvojice Roxette vyráží po dlouhých letech na turné. Během něj by se měla zastavit 5. června 2011 i v pražské O2 Areně.

Článek

"Série koncertů odstartuje 1. března v ruské Kazani a v průběhu roku navštíví nejméně čtyři kontinenty. Marie Fredrikssonová a Per Gessle se vrací na světovou scénu plni nadšení po uplynulých šesti vyprodaných koncertech, které absolvovali letos v létě. Roxette koncertovali po Evropě naposledy v roce 2001, nicméně poslední světové turné se konalo v letech 1994-95 v rámci propagace alba „Crash! Boom! Bang!" sdělil Petr Novák z agentury Live Nation.

Roxette kdysi kralovali hitparádám s hity jako Look, It Must Have Been Love, Listen To Your Heart, Joyride, How Do You Do! nebo Dangerous. Prodali po celém světě více jak 75 miliónů alb.

"Kdyby se mě někdo zeptal před pár lety, zda bude někdy v budoucnu turné Roxette, asi bych velmi rychle řekl ne," říká zpěvák, kytarista a skladatel Per Gessle. "S vědomím, co všechno Marie musela podstoupit v rámci léčby těžké nemoci, to není jen neuvěřitelné, ale zdá se mi to téměř magické. Bude to báječné potkat opět všechny naše fanoušky na planetě Zemi."

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám