Hlavní obsah

Rocková soutěž Skutečná liga má na programu finále. V Kladně se představí šest kapel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šestnáctý ročník soutěže mladých středočeských rockových kapel Skutečná liga vyvrcholí 24. dubna finálovým koncertem. Odehraje se v kladenském Domě kultury na náměstí Sítná, vstup je zdarma a začíná se v pravé poledne.

Foto: archiv soutěže Skutečná liga

Kapela Madam Royal je vítězem hlasování veřejnosti o nejoblíbenější začínající skupinu.

Článek

Hudebníci ze šesti kapel se během odpoledne utkají o ceny poroty, respektive Cenu hejtmanky Středočeského kraje. Během finálového koncertu si převezme ocenění formace Madam Royal, která je vítězem letošního hlasování veřejnosti o nejoblíbenější začínající skupinu.

Ve finále se představí rovněž Katka Rejmonová & kapela, Stoner Toad, Wotazník, Back To Roots a vítěz juniorské kategorie The Smallpeople, originální hudební uskupení při ZUŠ Rakovník.

„Živá vystoupení mladých hudebníků s autorskou tvorbou před porotou a diváky zároveň jsou pilířem soutěže. Všechna soutěžní kola projektu podporujícího jejich růst a motivaci se odehrávají jako otevřené koncerty přístupné zdarma široké veřejnosti. Proto si finále nenechte ujít,“ zve zakladatel soutěže Lukáš Fousek.

Již 1. dubna byla spuštěna registrace kapel do dalšího ročníku soutěže.

Může se vám hodit na Firmy.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám