Hlavní obsah

Robbie Williams se vrátí do Take That. Jednou

Právo, jaš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třicet let po svém prvním veřejném vystoupení budou členové manchesterské skupiny Take That znovu zpívat ve staré sestavě, tedy i s Robbiem Williamsem. Zúčastní se charitativního koncertu, který bude vysílán online.

Foto: Petr Horník, Právo

Robbie Williams

Článek

Se svými baladami i tanečními písněmi si v první polovině devadesátých let získali srdce mnoha fanoušků na celém světě. V roce 1995 je ale právě Williams opustil a o rok později se formace rozpadla. Na kontě tehdy měla tři první alba.

V roce 2005 byla chlapecká skupina reaktivována bez Williamse, který se věnoval své úspěšné sólové dráze. Do sestavy se vrátil až v letech 2010 a 2011, kdy se přidal při nahrávání nového alba a zúčastnil se evropského koncertního turné. Pak se opět osamostatnil a ke svým třem hudebním souputníkům se následně připojil pouze při individuálních představeních.

Tato situace se zopakuje v pátek 29. května. Williams, Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald vystoupí v online koncertu vysílaném na YouTube a na Facebooku na kanálech Meerkat Music. Všichni přitom budou doma a odtud do přenosu vstoupí.

Získané finanční prostředky budou dány na muzikoterapii a podporu koncertních týmů, které kvůli pandemii koronaviru nemohou vykonávat svou práci.

„Nemůžu se dočkat, až si znovu s chlapci zahraju. Je to vždy potěšení. Pokud nemůžeme hrát na stadionu, pozveme lidi k nám,“ sdělil Williams. „Zvu vás tedy do svého domu 29. května. Oblečení, které se vás bude týkat, jsou pantofle a pyžama.“

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám