Hlavní obsah

RECENZE: David Hasselhoff a klon Boney M překonají i Ein Kessel Buntes

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vesmír, stříbrné kostýmy, chlupaté hrudníky a kníry. Nový klip Guardians' Inferno si dal za úkol překonat v míře úchylnosti i hudební výstupy z východoněmeckých estrád. David Hasselhoff paroduje sám sebe a tančí na něco, co připomíná Boney M.

Inferno - Marvel EntertainmentVideo: Marvel Entertainemnt

 
Článek

David Hasselhoff, který se dlouho snažil o kariéru sólo zpěváka, i když nikdy neuměl pořádně zpívat, zde v podstatě jen mluví do rytmu a kolem něj se točí sexy tanečnice v citronovém oblečku Zoe Saldanaová nebo herec Chris Pratt.

Někteří diváci mohou být z klipu zmateni a ptát se, proč to vzniklo a kdy. Jde o novinku a má to být asi hlavně legrace (doufejme) a současně i reklama na Blu-ray Strážci galaxie vol.2.

Foto: Marvel Entertainment

David Hasselhof

Režisér filmu James Gunn si totiž z dětství pamatuje seriál Knight Rider a tak se do Hasselhoffa zamiloval, že ho dodnes rád „používá”. Jeho starší kamarád to rád přijímá a stává se živoucí narážkou na sebe samotného. Vzhledem k tomu, že vážně míněné role ve filmu mu nikdo nedává, nezbývá než se živit sebeparodií.

Na internetu klip vyvolává živé diskuze. Divák jménem Justin Davis se například domnívá, že tento klip zapříčinil rozvod mezi Chrisem Prattem a Annou Farisovou.

Reklama

Výběr článků

Načítám