Hlavní obsah

Rapper Psy vydal další pecku. Uvede ji i s novým tancem v Soulu

Právo, Jaroslav Špulák

Jihokorejský rapper Psy, který loni dosáhl celosvětového úspěchu s písničkou Gangnam Style, má na svém kontě další hit. Jmenuje se Gentleman a zveřejněn byl v pátek. Při této příležitosti se v sobotu 13. dubna uskuteční v Soulu koncert, na němž bude skladba představena.

Nový song od rappera Psy: Gentleman

 
Článek

Psy o svých plánech informoval již v březnu. Zmíněný koncert se odbude na stadiónu Sangam, na který se vejde více než šedesát tisíc lidí. V přímém přenosu ho do celého světa nabídne internetový kanál youtube.

Jestliže se ke skladbě Gangnam Style vázal specifický tanec, který připomínal pantomimickou jízdu na koni, i písničce Gentleman je „přidělen“ tanec. Podle rappera Psy bude vycházet z tradičních korejských kroků a představen bude právě na koncertě v Soulu.

Psy a jeho Gangnam Style

„Všichni Korejci ten tanec znají, ale lidé z jiných zemí ho ještě neviděli,“ řekl pětatřicetiletý jihokorejský umělec v televizi. „Prosím ty, kteří přijdou na můj koncert, aby se oblékli do bílého.“

Písnička Gentleman je převážně v korejštině, ale nechybí v ní několik vět v angličtině. Podle amerického hudebního magazínu Billboard k ní Psy v úterý dokončil natáčení videoklipu.

Parodie na nejslavnější píseň současnosti - Kim Čong-un Style

Reklama

Výběr článků

Načítám