Hlavní obsah

Připravuje se nový filmový kanál Cinemax

Právo, míš

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový filmový kanál Cinemax bude od prvního čtvrtletí roku 2005 k dispozici v České republice, Polsku, Maďarsku, Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku. Je koncipován jako doplněk kanálu HBO, který nabízí nejvýznamnější filmy, speciální události a oceněné seriály.

Foto: Petr Svoboda

Hledání vajíček v zahradě vily Stiassni

Článek

Nabídka Cinemaxu bude výhradně filmová a zahrne zejména filmy pozitivně hodnocené kritiky, nezávislé a ve světě oceněné filmy.

Každý večer se diváci mohou těšit na dva hlavní filmy ve 20 a 22 hodin a každý den bude mít na Cinemaxu jedinečný tematický základ. Diváky čeká Sobotní premiéra a Kino X, neděle s názvem Zóna soumraku nabídne nejlepší thrillery, sci-fi a detektivky.

Pondělí bude patřit Dámské jízdě s filmy různých žánrů určenými ženám, v úterý bude Zaostřeno na..., což je zaměřeno na zájemce o jednotlivé konkrétní režiséry, herce nebo témata. Středeční Kino svět nabídne novinky oceněné filmovými kritiky, čtvrtek bude věnován Filmové klasice s nejpopulárnějšími evergreeny a Cinemakult zaměřený na aktuální a informativní témata se bude vysílat v pátek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám