Hlavní obsah

Při benefičním StarDance se k porotě přidá Zdeněk Svěrák

Novinky, Stanislav Dvořák

Již potřetí se televizní StarDance spojil s Parapletem a věnuje mu benefiční večer, kde nikdo nevypadává, zato se bude pomáhat vozíčkářům.

Stardance pro ParapleVideo: Česká televize

 
Článek

„Tentokrát jsme zvolili úplně nové tanečníky, jiné je i to, že hudba jim není přidělena, ale vybírali si ji právě vozíčkáři – píseň, ke který mají nějaký vztah, a nemají ani přidělený tanec, bude to freestyle,” informovala Aneta Veselská z České televize.

Pátým porotcem se tentokrát stane Zdeněk Svěrák, na jeho písničku budou mít taneční vystoupení děti s Honzou Onderem. Večer vystoupí i Václav Kuneš se 420 People.

Foto: Česká televize

Zdeněk Svěrák zve na sobotní StarDance.

Foto: Česká televize

Trénink s vozíčkáři

Centrum Paraple v roce 1994 otevřel Zdeněk Svěrák s občanským sdružením Svaz paraplegiků. Jeho smyslem je pomáhat lidem na vozíku s poškozením míchy. Na podporu této činnosti pan Svěrák s Českou televizí připravili pořad Dobročinná akademie.

V letech 2015 a 2016 nabídla Česká televize k oslovení diváků Centru Paraple místo Dobročinné akademie speciální benefiční díl populární taneční soutěže StarDance. Zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák vystoupil v roli pátého z porotců a s tanečními páry se na pódiu představili klienti centra – tanečnice a tanečníci na vozíku. Benefiční pořad moderoval spolu s Terezou Kostkovou Marek Eben, který Centru Paraple mnoho let pomáhá.

Může se vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám