Hlavní obsah

Pokračování komedie Simpsonovi ve filmu hned tak nebude

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Animovaná komedie Simpsonovi ve filmu, která byla uvedena do kin v roce 2007, se patrně v dohledné době pokračování nedočká. Uvedl to autor populárního televizního seriálu o animované rodince Simpsonových, který posloužil jako předloha pro celovečerní film.

Článek

"Předpokládám, že jednou by pokračování mohlo být, ale zatím ne," uvedl podle serveru BBC News Matt Groening na veletrhu televizních pořadů MIPCOM ve francouzském Cannes.

Dokončení první filmové verze amerického kresleného seriálu trvalo čtyři roky. Po uvedení do kin v roce 2007 se snímek okamžitě stal hitem - vydělal ve světě 527 miliónů dolarů.

Seriál Simpsonovi vstoupil na televizní obrazovky v roce 1989. Příběhy o pětičlenné rodince - přihlouplém a smolařském otci Homerovi, dobromyslné matce Marge a nezvedených dětech Bartovi, Lise a Maggie z městečka Springfield, které představuje mikrokosmos Spojených států, získaly 24 cen Emmy.

Tvůrci seriálu, který se blíží k pětisté epizodě, popírají, že by Simpsonovi ztráceli dech. "Myslíme si, že seriál před sebou má přinejmenším ještě několik let," řekl na tiskové konferenci výkonný producent Al Jean.

V epizodě s názvem In the Name of the Grandfather (Ve jménu dědečka), odvysílané letos na jaře, si v animované podobě zahráli pouliční zpěváky irský hudebník Glen Hansard a Češka Markéta Irglová. Ti loni získali Oscara za nejlepší filmovou píseň Falling Slowly z nízkorozpočtového snímku Once.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám