Hlavní obsah

Písnička a klip Kameny od kapely Poletíme? jsou o vodě a lásce

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brněnská skupina Poletíme? začne od 15. února opět naplno koncertovat. Aby navnadila své příznivce, připravila si pro ně nový videoklip. Obrazovou podobu získala oblíbená skladba Kameny z posledního alba Chce to hit!. Na Novinkách.cz má premiéru.

Kapela Poletíme? natočila klip k písni KamenyVideo: archiv kapely

 
Článek

Videoklip k písničce Kameny navazuje na starší klip Lokomotiva, jenž má na portálu YouTube více než milión zhlédnutí. Pojí se jak příběhem, tak tvůrčím týmem, jenž stál za vznikem klipu.

Stejně jako v případě klipu k písni Lokomotiva jsou Kameny animované. Kresby vytvořil zpěvák skupiny Rudolf Brančovský a obrázky rozpohyboval výtvarník a animátor Jan Mikota.

Foto: Dušan Tománek

Skupina Poletíme? se těší na koncerty.

„Že skladba Kameny potřebuje klip, jsem cítil už dlouho. Přirozeně mě myšlenky svedly k místu, kde kdysi skončil příběh jiné, velice osobní písně Lokomotiva. Samo se mi tedy nabídlo pokračování. Kromě toho jsem se nedávno přestěhoval na vesnici a možná více než lidé ve městech jsem začal prožívat sucho, kůrovce a následné kácení stromů,“ vysvětlil Brančovský.

„Píseň Kameny je o vodě a lásce. Obě tyto substance jsou k životu nezbytné. Když jsem si tyto věci uvědomil, scénář byl okamžitě hotov,“ dodal.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám