Hlavní obsah

Ozzy Osbourne nepřijede, koncert odsunul až na rok 2022

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velkou časovou rezervu si dal britský rocker Ozzy Osbourne. Jako náhradu za zrušený koncert v Praze, který měl být v listopadu, nabídne jiný 28. ledna 2022.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Článek

„Vzhledem ke stávající situaci s epidemií koronaviru SARS-CoV-2 jsme byli nuceni zrušit termín koncertu Ozzyho Osboruna, který se měl konat dne 13. 11. 2020 v pražské O2 areně. Zrušený koncert se bude konat v novém termínu dne 28. 1. 2022 v pražské O2 areně. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti a jsou nadále k dispozici v síti Ticketportal,” uvedl pořadatel Live Nation.

Film o králi blues B. B. Kingovi se konečně točí, v hlavní roli Pierce

Kultura

„Opravdu chci poděkovat všem svým fanouškům za loajalitu a trpělivost. Věřte mi, nemůžu se dočkat, až vás všechny znovu uvidím. V těchto nejistých dobách zůstaňte v bezpečí. Bůh vám žehnej! S láskou Ozzy,“ vzkázal Osbourne.

Pořadatel také nabízí poukaz v minimálně stejné hodnotě, jaká je hodnota původní zakoupené vstupenky na zrušenou akci. Tento poukaz bude vydán ticketingovým operátorem Ticketportal. Zákazník poté může uplatnit poukaz při dalším nákupu z nabídky pořadatelem nabízených akcí, jejichž výčet je k nalezení na www.livenation.cz, případně na www.ticketportal.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám