Hlavní obsah

Ozzy Osbourne je zase ve studiu a točí

Právo, jaš

Britský zpěvák Ozzy Osbourne a americký producent Andrew Watt se vrátili do studia, aby společně natočili další album. Uvedl to server Loudersound.

Foto: Milan Malíček, Právo

Ozzy Osbourne

Článek

Dvojice loni spolupracovala na vzniku Osbourneovy desky Ordinary Man, která vyšla letos 21. února. Jejího nahrávání se zúčastnilo mnoho hostů. Byli mezi nimi Elton John, Slash a Duff McKagan z Guns N’ Roses, Tom Morello z Rage Against The Machine, Chad Smith z Red Hot Chili Peppers či Post Malone. Zhruba měsíc po vydání alba producent Watt přiznal, že byl infikován koronavirem.

„Před dvanácti dny, 6. března ráno, jsem se začal cítit, jako by mě srazil autobus. Nemohl jsem se pár dní dostat z postele, měl jsem horečku. Přišel ke mně doktor a řekl, že jsem nakažený. Nenapadlo mě, že bych mohl být infikovaný koronavirem. Neopustil jsem zemi, na cestě jsem byl jen mezi domovem a studiem,“ napsal Watt na Instagramu.

Foto: Sony Music

Ozzy Osbourne

Nyní je už ale všechno v pořádku a plodné spojenectví pokračuje. Osbourne a Watt se již vrátili do studia.

„Právě začíná točit své druhé album s Andrewem Wattem a nikdo ho nemůže zastavit,“ řekla o Osbourneovi jeho manželka a zároveň manažerka Sharon Osbourneová.

V posledních měsících se přitom bývalý zpěvák skupiny Black Sabbath potýkal s několika onemocněními. V lednu 2019 mu byla diagnostikována chřipka, potom zrušil evropské koncerty v rámci turné No More Tours 2. Následně se ukázalo, že má bronchitidu, a musel být hospitalizován. Zrušil i vystoupení v Austrálii, Japonsku a na Novém Zélandu.

Po pozdějším pádu ve svém domově odvolal plánované turné v Severní Americe a Evropě. Na konci ledna 2020 potvrdil, že bojuje s nevyléčitelnou Parkinsonovou chorobou.

Ozzy Osbourne má Parkinsonovu nemoc

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám