Hlavní obsah

Nova zaznamenala rekord s estrádou Tvoje tvář má známý hlas

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sobotní zábavná show televize Nova nazvaná Tvoje tvář má známý hlas, ve které se čeští herci a zpěváci proměňují v některou z postav světového showbyznysu, se stává pro diváky atraktivní podívanou. V sobotu se dívaly až dva milióny diváků.

Foto: TV Nova

Tvoje tvář má známý hlas

Článek

„Sobotní čtvrtá epizoda se stala v cílové skupině 15–54 let nejúspěšnějším pořadem televize Nova od 3. dubna 2013 a celého televizního trhu od 25. prosince 2013,“ pochlubil se v tiskové zprávě Martin Šnýdr z televize Nova. Odvolával se na data průzkumu sledovanosti ATO – Nielsen Admosphere.

Sobotní čtvrtá epizoda přilákala vícenež polovinu diváků u obrazovek ve věkové skupině 15–54 let. Sledovala ji 51 procent diváků majících v té době zapnutý televizor. Na pořad se častěji dívají mladší ženy do 24 let a přitahuje i děti.

Nejsledovanějším se stalo sobotní vystoupení Hany Holišové, která se proměnila v Michaela Jacksona a předvedla jeho legendární skladbu Thriller. V čase 22.02–22.04 připoutala k obrazovkám 2,009 mil. diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám