Hlavní obsah

Nová DVD: Sherlock Holmes: Hra stínů, Terapie 1.série, Tom a Jerry kolem světa a Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází další pokračování příběhů Sherlocka Holmese a jeho věrného druha Dr. Watsona ve filmu Sherlock Holmes: Hra stínů. Pokračuje i Terapie s Rarlem Rodenem v roli terapeuta a Tom a jerry se vydávají na cestu kolem světa. Dobrodružství zažije Indiana Jones ve filmu Dobyvatelé ztracené archy.

Článek

Sherlock Holmes: Hra stínů

Nová DVD

Robert Downey Jr. je zpátky v roli neslavnějšího detektiva na světě a Jude Law se vrací jako jeho kolega a přítel, Dr. Watson, ve filmu Sherlock Holmes: Hra stínů. Holmes byl vždycky nejlepší hráč na hřišti... až do teď. Zločinecký génius par excellence, profesor James Moriarty, se Holmesovi chytrostí nejen vyrovná, ale jeho sklony k páchání zla mu dokonce dávají smrtící převahu. Svět zachvátí vraždění a zkáza, a jenom Holmes s Watsonem mohou Moriartimu zabránit v uskutečnění lstivého plánu, který má zvrátit chod dějin.

Sherlock Holmes: Hra stínů USA, 2011, 124 min., režie: Guy Ritchie, hrají: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel McAdams, Noomi Rapace, Stephen Fry, Jared Harris, Kelly Reilly, Eddie Marsan, Geraldine James, Gilles Lellouche, Paul Anderson, William Houston, Vladimír Furdík

Terapie 1. série - disk 4.-5. 2DVD

Nová DVD

Ve čtvrtém a pátém týdnu terapeutických sezení s psychologem Markem Poštou se Sandra zpovídá z možného vztahu s Igorem, se kterým se náhodou potkala před ordinací. Ani on se před Markem netají svým zájmem o Sandru a připojí i intimní detaily jejich setkáni. Igor pochopí, že mezi Sandrou a Markem je více než profesionální vztah. Linda, gymnastka s křehkou duší dospívající dívky, se pokusí o demonstrativní sebevraždu. Jana s Michalem dále usilují o záchranu svého manželství, v ordinaci psychologa na sebe ale neustále útočí. Terapeut Marek s manželkou Alicí při pravidelném pátečním sezení u Dity řeší rozdíl mezi nevěrou a platonickým vztahem.

Terapie 1. série - disk 4.-5. 2DVD, Drama, Česká republika, TV seriál 2011, 253 min., režie: Petr Zelenka, Marek Najbrt, Jaroslav Fuit, hrají: Karel Roden, Táňa Pauhofová, Lukáš Hejlík, Michaela Doubravová, Aňa Geislerová, Martin Hofmann, Kamila Magálová, Klára Melíšková, Berenika Kohoutová, Jan Cina, Kristýna Frejová, Tomáš Matonoha, Jiří Štěpnička

Tom a Jerry kolem světa

Nová DVD

V této kolekci 22 ztřeštěných dobrodružství procestují Tom a Jerry zeměkouli po souši, moři i vzduchem. Pojďte stopovat s vaší oblíbenou kočkou a myší a vyražte z Broadwaye kolem světa za nekonečnou zábavou plnou napětí. Díky rozkošným kouskům, které jsou plné šermování, zaklínání a pátrání po pokladech, budete mít chuť vyrazit za dalším dobrodružstvím. Tak popadněte svá zavazadla a přidejte se s celou rodinou k bouřlivé cestě kolem světa i za jeho hranice.

Tom a Jerry kolem světa, USA, 2012, animovaný, 148 min.

Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy

Nová DVD

Indy  uzavře spojenectví s Marion Ravenwoodovou a společně pak hledají Archu úmluvy se zvláštní mystickou silou, kterou chtějí pro své nekalé cíle získat také nacisté. Prožívají jednu strhující akci za druhou v největším dobrodružství filmové historie.

Indy  uzavře spojenectví s Marion Ravenwoodovou a společně pak hledají Archu úmluvy se zvláštní mystickou silou, kterou chtějí pro své nekalé cíle získat také nacisté. Prožívají jednu strhující akci za druhou v největším dobrodružství filmové historie. Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy, USA, 1981115 min., dobrodružný, režie: Steven Spielberg, hrají: Harrison Ford, Karen Allen, Paul Freeman, Ronald Lacey, John Rhys-Davies, Alfred Molina, Denholm Elliott, Anthony Higgins, Frank Marshall, Terry Leonard, Sergio Mioni, Kiran Shah, George Harris, William Hootkins

Reklama

Výběr článků

Načítám