Hlavní obsah

Nová DVD: Need for Speed, Koleje osudu, Grandhotel Budapešť a Zvonilka a piráti

Právo, Věra Míšková

V prostředí rychlých aut se odehrává film Need for Speed. Podle skutečného příběhu byl natočen film Koleje osudu s Nicole Kidmanovou a Colinem Firthem v hlavních rolích. Grandhotel Budapešť je další osobité dílo Wese Andersona. Pro děti na deštivé dny se náramně hodí Zvonilka a piráti.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 29. týden

Článek

Need for Speed

Nová DVD

Tobey je automechanik a milovník rychlé jízdy, který se ve snaze zachránit svou dílnu před krachem dá dohromady s bohatým a arogantním bývalým závodníkem série NASCAR Dinem Brewsterem. Ovšem ve chvíli, kdy se schyluje na lepší časy, veškeré plány překazí katastrofa při jednom ze závodů a hlavně podraz jeho nového parťáka. Když se Tobey po dvou letech vrací z vězení, rychlost má stále v krvi a spřádá plán pomsty.

Need for Speed, USA 2014, akční, 125 min., režie: Scott Waugh, hrají: Aaron Paul, Dakota Johnson, Imogen Poots, Michael Keaton, Dominic Cooper a další.

Koleje osudu

Nová DVD

Film vznikl na motivy skutečného příběhu britského důstojníka Erica Lomaxe, který se za druhé světové války ocitl v japonském zajateckém táboře. Když o desítky let později zjistí, že japonský tlumočník, který je zodpovědný za většinu jeho útrap, stále žije, rozhodne se ho navštívit, aby se se svou noční můrou jednou provždy vypořádal.

Koleje osudu, Austrálie/ Velká Británie 2013, životopisné drama, 116 min., režie: Jonathan Teplitzky, hrají: Nicole Kidmanová, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Jeremy Irvine, Hirojuki Sanada, James Fraser a další.

Grandhotel Budapešť

Nová DVD

Film líčí osudy legendárního správce proslulého evropského hotelu v období mezi světovými válkami a jeho věrného přítele, mladého portýra. Diváci se stanou svědky krádeže i opětovného získání cenného renesančního obrazu, zažijí zuřivou bitvu o ohromné rodinné bohatství, šílenou honičku na motocyklech, ve vlacích, na saních i na lyžích a vcítí se  do nejsladší milostné aféry — to vše ve světě, který se mění bleskovou rychlostí.

Grandhotel Budapešť, USA 2014, komedie/ drama 100 min., režie: Wes Anderson, hrají: Ralph Fiennes, Tony Revolori, Saoirse Ronanová, Jeff Goldblum, Willem Dafoe, F. Murray Abraham, Edward Norton, Adrien Brody, Tilda Swintonová, Harvey Keitel a další.

Zvonilka a piráti

Nová DVD

Nové dobrodružství cílevědomé víly Zariny, která se nechá unést čarovnými možnostmi kouzelného vílího prášku. Odvážné nápady ji přivedou do šlamastyky, uteče z Hvězdné roklinky a spojí se s piráty, kteří z ní učiní kapitánku lodi. Zvonilka s přáteli se vydává Zarinu najít a čeká je boj s piráty pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se vyklube slavný Kapitán Hook!

Zvonilka a piráti, USA 2014, dětský/ animovaný, 90 min., v českém znění: Marika Šoposká, Eliška Balzerová, Klára Oltová, Kamila Šmejkalová, Kamila Špráchalová a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám