Hlavní obsah

Nová DVD: Diana, Letadla, Gladiátoři a Co čas nezahojil

Právo, Věra Míšková

Poslední dva roky života princezny z Walesu sleduje film Diana. Vychází take populární animovaný film Letadla a animovaný je také italský film Gladiátoři. John Hurt a Kevin Bacon hrají hlavní role ve filmu Co čas nezahojil.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Nová DVD 5. týden

Článek

Diana

Nová DVD

Diana opustila královskou rodinu a tísnivý život v Buckinghamském paláci. Film představuje dva následující roky naplněné novou chutí žít, neúnavnou charitativní prací a milostným vztahem, v jaký už ani nedoufala. Jméno její lásky bude pro mnohé překvapením. Stejně jako vynalézavé triky a převlečení, které musela používat ke schůzkám mimo dosah štvavých fotografů a ochranky.

Diana, VB/Francie 2013, životopisné drama, 108 min., režie: Oliver Hirschbiegel, hrají: Naomi Wattsová, Naveen Andrews, Douglas Hodge, Geraldine Jamesová a další.

Letadla

Nová DVD

Práškovací letadlo Prášek má velké sny a také se mu opravdu podaří zúčastnit se nejúžasnějšího leteckého závodu kolem světa. Prášek má velké srdce, ale také dva problémy: není stavěn na let ve velké rychlosti a bojí se výšek! Jeho odvaha teď projde zatěžkávací zkouškou, ale s malou pomocí svých přátel dokáže, že umí víc, než na co byl postaven.

Letadla, USA 2013, dobrodružná animovaná komedie, 90 min., režie: Klay Hall, v českém znění: Kryštof Hádek, Petr Pelzer, Tomáš Racek, Martina Šťastná  a další…

Letadla, USA 2013, dobrodružná animovaná komedie, 90 min., režie: Klay Hall, v českém znění: Kryštof Hádek, Petr Pelzer, Tomáš Racek, Martina Šťastná  a další…

Gladiátoři

Nová DVD

Starověký Řím je na vrcholu slávy. Mladý Timo je sirotek, který přežil katastrofální sopečnou erupci v Pompejích, po níž ho adoptoval generál Chirone. Timo je vychováván v nejslavnější římské gladiátorské akademii. Jenže Timo raději tráví čas s kamarády a gladiátorským tréninkům se snaží za každou cenu vyhýbat. Vše se ale změní, když pozná krásnou Lucillu…

Gladiátoři, Itálie 2013, animovaný, 94 min., režie: Iginio Straffi

Co čas nezahojil

Nová DVD

Příběh mladého muže, kterého během druhé světové války opouští manželka a stěhuje se za novou láskou do Anglie. Mladík se sám musí postarat o rodinu a děti. Třicet let nemá o ženě žádné zprávy. Její nová rodina ho kontaktuje až po její smrti. Obě rodiny se setkávají a pokoušejí spolu překlenout nejen zaoceánskou vzdálenost, která dělí jejich životy.

Co čas nezahojil, USA/Rusko 2012, drama, 122 min., režie: Billy Bob Thornton, hrají: John Hurt, Kevin Bacon, Ray Stevenson, Robert Duvall, Billy Bob Thornton a další.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám