Hlavní obsah

Nová DVD: Aldabra: Byl jednou jeden ostrov, Bába z ledu a Chatrč

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oldřich Kaiser jako skvělý vypravěč zve do hlubin přírody ve filmu Aldabra: Byl jednou jeden ostrov. Do nadcházejícího oscarového klání vyslala Česká filmová a televizní akademie film Bába z ledu. Podle stejnojmenného románu vzniklo americké drama Chatrč.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová DVD

Článek

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov

Nová DVD

Působivý rodinný snímek nabízí unikátní osudové příběhy podivuhodných živočichů, kteří obývají atol Aldabra. Rodí se zde, vytvářejí společenství, přivádějí na svět mladé i bojují o své přežití. Film sleduje konkrétní hrdiny ze světa fauny, a je tak spíše než dokumentem vzrušujícím a napínavým příběhem ze světa přírody.

Aldabra: Byl jednou jeden ostrov, ČR 2015, rodinný, 73 min., režie: Steve Lichtag, hrají: Oldřich Kaiser (vypravěč).

Bába z ledu

Nová DVD

Po setkání s otužilcem Broňou začíná ovdovělá Hana měnit svůj stereotypní život, který se dosud točil výhradně kolem synů, snach a vnoučat. Zatímco šedesátnice Hana prožívá love story, na tradičních víkendových obědech v rodinné vile vyplouvá na povrch, že každý má nějaké tajemství.

Bába z ledu, ČR 2017, tragikomedie, 106 min., režie: Bohdan Sláma, hrají: Zuzana Krónerová, Pavel Nový, Marek Daniel, Václav Neužil, Petra Špalková, Tatiana Vilhelmová a další.

Chatrč

Nová DVD

Dcera Macka Phillipse je unesena a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny. O nějakou dobu později obdrží Mack, utápějící se v nejhlubší beznaději, podivný vzkaz, ve kterém ho pisatel zve na víkend do chatrče. To, co tam najde, mu navždy změní život.

Chatrč, USA 2017, drama, 132 min., režie: Stuart Hazeldine, hrají: Sam Worthington, Radha Mitchellová, Graham Greene a další.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám