Hlavní obsah

Nová alba: Vladimír Mišík, Blink-182, Liam Gallagher, Tove Lo i Keane

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vladimír Mišík označuje své nové album jako nejosobnější, jaké kdy vydal. Je na něm otevřený a upřímný, to vše na pozadí velmi dobrých písniček. Novinky mají i kapely Blink-182 a Keane, či sólisté Tove Lo a Liam Gallagher.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Vladimír Mišík: Jednou tě potkám

Čtrnáct písní na novém albu vzniklo ve spolupráci s kapelou Blue Shadows producenta alba Petra Ostrouchova, tedy s hudebníky o generaci mladšími. Mišík připouští, že je to s ohledem na témata písniček jeho nejosobnější deska.

Foto: 100Production

Nové album

Blink-182: Nine

Americká poppunková kapela Blink-182 se hlásí novým albem Nine. Jsou na něm skladby, které se sice od bezstarostného mladistvého stylu trochu odklánějí, jeho základ v něm však zůstává.

Foto: Columbia

Nové album

Keane: Cause And Effect

Britská kapela Keane má dny největší slávy nejspíš za sebou. Spadají totiž do poloviny nultých let, kdy vydala svá první alba. Novinka je ale nadále načichlá příjemným popem a staví na zvuku piana a kláves, jak bylo u kapely obvyklé.

Foto: Island

Nové album

Liam Gallagher: Why Me? Why Not.

Liam Gallagher, bývalý zpěvák britských Oasis, v létě koncertoval v Čechách i na Slovensku. Nabídl i ochutnávku ze svého druhého sólového alba. V nových písničkách pojí drzý pop s poměrně uhlazeným rockem. Je nicméně patrné, že má silný smysl pro melodie.

Foto: Warner Music

Nové album

Tove Lo: Sunshine Kitty

Pokud lze švédskou alternativně popovou zpěvačku Tove Lo nějak charakterizovat, potom třeba tak, že je ve svých textech na straně žen. Činí tak i na svém čtvrtém řadovém albu. Opírá se o své největší přednosti, tedy výrazný zpěv a přirozenou melodičnost.

Foto: Island

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám