Hlavní obsah

Nová alba: Ozzy Osbourne, Marek Ztracený i Best Coast

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rockoví fanoušci zaplesali radostí. Na trh přišlo nové album veterána Ozzyho Osbourna, který na něm dokázal, že v sobě ještě má dost chuti, nápadů a sil. Zajímavé je i nečekané vydání nové desky Marka Ztraceného, která se premiérově prodávala o víkendu na jeho dvou koncertech v pražské O2 areně.

Foto: Novinky

Nová alba

Článek

Ozzy Osbourne: Ordinary Man

Ozzy Osbourne nahrál nové sólové album a pojetím se vrátil ke svým nejlepším nahrávkám z devadesátých let minulého století. Jeho hlas je pořád charakteristický, nové skladby se sice nesou více ve středním tempu, ale svému stylu zůstaly věrné. Deska má velmi dobrá hodnocení.

Foto: Epic

RECENZE: Ozzy Osbourne zůstává symbolem svého stylu

Kultura

Marek Ztracený: Planeta jménem stres

Marek Ztracený zcela překvapil své fanoušky a u příležitosti dvou vyprodaných koncertů v pražské O2 areně vydal nové album. Dostalo název Planeta jménem stres a je v pořadí jeho šestým albem. Na koncertech z něho představil písně jak naživo, tak reprodukované. Nesou se v jeho tradičně příjemném písňovém duchu.

Foto: Supraphon

Nové album

RECENZE: Marek Ztracený korunoval v O2 areně svůj obdivuhodný příběh

Kultura

Best Coast: Always Tomorrow

Americké rockové duo Best Coast nahrálo své čtvrté album. Kolekce přináší jedenáct skladeb, které zachycují dobu poté, kdy kytaristka a zpěvačka Bethany Consetinová prošla výraznou tvůrčí krizí, při níž nebyla schopna napsat novou skladbu.

Foto: Concord

Nové album

Marian Friedl, Grunik, RukyNaDudy: Píseň země

Píseň země je společným hudebním projektem folkloristy a multiinstrumentalisty Mariana Friedla a tradičních folklorních souborů RukyNaDudy a Grunik. Friedl v něm vypráví příběh paměti krajiny jedné oblasti Moravskoslezských Beskyd.

Foto: Indies Scope

Nové album

Vitacit: Vzhůru přes oceán

První oficiální album skupiny Vitacit s názvem Vzhůru přes oceán vyšlo poprvé v roce 1990 a fanoušci ho považují za jeden ze základních kamenů českého heavy metalu. Natočila ho sestava Miloš Dodo Doležal, Pavel Kuře Hejč, Luděk Adámek, Ivan Polák. Nyní vychází i s bonusy v reedici.

Foto: Warner Music

Nové album

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám