Hlavní obsah

Nová alba: Mike Oldfield, Gotthard nebo The Temper Trap

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Albový trh se začíná rozjíždět. Na světě jsou mimo jiné novinky Mika Oldfielda nebo švýcarské hardrockové legendy Gotthard. Britové Sundara Karma jsou zajímaví, Australany The Temper Trap přivede do naší země koncert.

Článek

Mike Oldfield: Return to Ommadawn

Foto: Virgin/EMI

Nová alba

V pořadí šestadvacáté studiové album britského hudebníka Mika Oldfielda navazuje na jeho kolekci Ommadawn z roku 1975. Jde o jakési hudební rozjímání na téma uvedené starší kolekce. Však jsou na instrumentální desce jen dvě skladby.

Gotthard: Silver

Foto: Nucklear Blast

Nová alba

Legendární švýcarská skupina Gotthard je stále plná energie a nápadů. Prokazuje to na svém dvanáctém studiovém albu, kterým zahajuje rok oslav pětadvaceti let existence. Její hard rock je poměrně moderní, melodický a co do staveb skladeb tradiční.

Sundara Karma: Youth Is Only Ever Fun In Retrospect

Foto: RCA

Nová alba

Sundara Karma je britská indierocková kapela, která je na světě od roku 2010. Nyní vydala první studiové album a jeho prostřednictvím se uchází o přízeň zejména klubového publika. Kapela na desce konstatuje, že našla svou hudební řeč. Charakteristický pro její sound je výrazný hlas Oscara Pollocka.

The Temper Trap: Thick as Thieves

Foto: Infectious Records

Nová alba

Třetí album pozoruhodné australské rockové čtveřice vyšlo již loni. Kapela nicméně v pátek 3. března vystoupí v pražském Lucerna Music Baru a novinku přijede prezentovat naživo. V její hudbě jsou velmi silné emoce, nápadité postupy a snaha dosíci originálního zvuku.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám