Hlavní obsah

Nová alba: Judas Priest, Myles Kennedy či Doctor P. P.

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Minulé dny byly na vydávání pozoruhodných alb bohaté. Na trh se dostaly novinky od skupin Judas Priest, Doctor P. P., The Fratellis, Editors, AG Flek a také od amerického zpěváka Mylese Kennedyho.

Foto: koláž Novinky.cz s použitím Profimedia.cz

Nová CD

Článek

Judas Priest: Firepower

Foto: Epic

NOvá alba

Legendární britská kapela Judas Priest vydává své v pořadí osmnácté studiové album. Věnuje se na něm tomu, co nejvíce umí, tedy skladbám v klasickém duchu heavy metalu. Deska má silný náboj a skladby na ní jsou velmi zdařilé a stylově kvalitní.

Doctor P. P.: Levák

Foto: LeWron Music Center

NOvá alba

Ondřej Soukup, Lou Fanánek Hagen, Lešek Wronka, Jakub Prachař, František Soukup, Jakub Ryba z kapely Rybičky 48 nebo Pepa Bolan ze skupiny Mandrage se spolupodíleli na osmém album skupiny Doctor P. P., v jejím čele stojí Petr Pečený. Jde o její nejpovedenější nahrávku.

Myles Kennedy: Year Of The Tiger

Foto: Napalm

NOvá alba

Myles Kennedy je zpěvák a hudebník, který je známý především z kapely Alter Bridge a také z postu zpěváka formace Slash. Na svém sólovém albu spojil rock s country, blues a stylem Americana a vytvořil tak sérii dvanácti příjemných skladeb.

Editors: Violence

Foto: PIAS

NOvá alba

Britská indierocková skupina Editors kombinuje na své novince alternativní rock s elektronickými zvukovými prvky. Nadále zastává melodii jako základ písniček. Jde o její v pořadí šestou studiovou desku.

The Fratellis: In Your Own Sweet Time

Foto: Cooking Vinyl

NOvá alba

Skotská skupina The Fratellis se proslavila hned svou novinkou z roku 2006. Posléze přidávala další solidní alba a totéž platí i o aktuální desce, která je jejím pátým počinem. Kapela se na ní pohybuje v oblasti garážového rocku a indie rocku.

AG Flek: Podnohama Zem

Foto: Indies Scope

NOvá alba

Podnohama zem je od vzniku zlínské skupiny v roce 1977 teprve třetí dlouhohrající kolekce, na níž se rovnocenně představuje legendární sestava tří zpěváků (a dvou autorů) Ivo Viktorin, Blanka Táborská a Karel Markytán. Díky účasti mnoha hostů jde o nejpestřejší album skupiny.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám