Hlavní obsah

Natáčení nových Akt X je na spadnutí

Novinky, Stanislav Dvořák

Britský server TVwise tvrdí, že natáčení nových Akt X je na spadnutí. Herci Gillian Andersonová a David Duchovny mají zájem zopakovat si své ikonické postavy.

Článek

Společnost Fox je velmi blízko natáčení nové řady seriálu, který se původně vysílal v letech 1993 a 2002. Zatím se mluví o maximálně deseti dílech, server Daily Mail tvrdí, že jde o šest dílů. Všechno je ale ještě v jednání.

Nová řada by měla vysvětlit některé otevřené linie příběhu a záhady, které nevysvětlil ani druhý celovečerní film navazující na seriál. O omezeném počtu dílů se mluví kvůli příběhu, ale kromě scenáristického hlediska je tu také to praktické – pro Gillian Andersonovou a Davida Duchovného bude snazší zavázat se ke kratšímu natáčení. Jinak o Akta X jeví velký zájem, oba už před lety říkali, že by chtěli seriál obnovit.

Zejména Duchovny je momentálně velmi vytížený. Chystá seriál Aquarius, velký úspěch měl s předchozím seriálem Californication. Slušný byl také celovečerní film Jonesovi. Duchovní otec Akt X Chris Carter už připravuje scénář a chce seriál režírovat i spoluprodukovat.

Reklama

Výběr článků

Načítám