Hlavní obsah

Násilí prý netáhne, Stallone a Schwarzenegger proto natočí hodné akční filmy

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí producenti podle serveru FirstShowing zjistili, že násilí ve filmu nevydělává. Avi Lerner, který produkuje údajný trhák příštího roku The Expendables proto chce, aby v něm nebyly moc brutální scény a přístupnost byla minimálně od třinácti.

Článek

Film The Expendables má mít rozpočet 80 miliónů a hvězdy, jako jsou Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren a Arnold Schwarzenegger. Násilí se však musí držet na uzdě.  

Producent Lerner také uvedl, že plánuje pátý díl Ramba a ten nebude ani zdaleka tak brutální jako ten poslední, který se odehrával v Barmě. Aby film dobře vydělával, musí prý přijít i třináctiletí.

Překvapivý Rambo 

V minulém Rambovi byla podle producenta brutalita důležitou součástí příběhu, takže ji nešlo vynechat. Jenže film byl pro děti nepřístupný, a tak prý přišel o zhruba polovinu publika. Ani The Expendables, ani Rambo 5 podle něj nesmí takhle dopadnout.

Stallone už loni naznačil jinému serveru, že příští Rambo bude od předešlých odlišný. Nemluvil o akci a horách vystřílených nábojů, ale o tom, že film bude "temnější a poněkud překvapivý".

Zároveň se neváhal pochlubit, že Rambo 4 s podtitulem Do pekla a zpět se stal hitem v Barmě a dokonce prý i "inspirací pro disidenty". Podle něj nalezli utlačovaní obyvatelé této asijské země pomocí amerického filmu jakýsi podpůrný hlas a herec je na to mimořádně hrdý.

Reklama

Výběr článků

Načítám