Hlavní obsah

Mig 21, Slza, UDG, Tomáš Klus a další pomohou na festivalu Spolu jedním hlasem

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Charitativní festival Spolu jedním hlasem se podruhé odehraje 8. května v pražském Lucerna Music Baru. Formou sbírky na platformě Donio.cz podpoří sociální sféru, pro kterou se během prvního dílu vybralo přes 2,7 miliónu korun. Představí se Mig 21, UDG, Tomáš Klus, Jasná páka, Slza, Sebastian, Support Lesbiens, Vypsaná fixa a další. Akce začne v online přenosu v 16.30 hodin.

Foto: Jaroslav Špulák

Zpěvák Jiří Macháček z kapely Mig 21.

Článek

Šeky v této souhrnné hodnotě převezmou v rámci večera od pořadatelů festivalu a zástupce Komerční banky, jež do sbírky věnovala 1 milión korun, představitelé obdarovaných organizací.

„Chtěli bychom moc poděkovat všem dárcům, účinkujícím, partnerům, divákům a lidem, kteří nám pomohli s realizací prvního dílu, i těm, jenž v tom s námi budou pokračovat. Již výčet prvních potvrzených účinkujících dokazuje, že se i tentokrát má publikum na co těšit,“ uvedl za pořadatelský tým Přehrady Fest Petr Mohyla. „Navíc, tentokrát publikum bude moci zpoza svých monitorů program festivalu nejen sledovat, ale také se do něj zapojit.“

Prostřednictvím video platformy se diváci připojí do virtuální místnosti, kde budou moci sledovat živý koncert, podívat se, kdo sleduje akci s nimi anebo si sdělovat zážitky z koncertu prostřednictvím chatu. Video z jejich webkamer bude zobrazeno na LED obrazovkách rozmístěných v Lucerna Music Baru.

Celá akce bude streamována na platformách Facebook a YouTube pořadatelů, sociálních sítích účinkujících a mediálních partnerů, kterými je opět radio Evropa 2 a Frekvence 1.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám