Hlavní obsah

McCain s Obamou premiérově v Česku

– PRAHA

Čeští diváci mají novou možnost poznat pravděpodobného příštího prezidenta Spojených států. Americké centrum v Praze v úterý totiž premiérově v České republice uvede biografické dokumenty o nejvážnějších kandidátech do Bílého domu, republikánovi Johnu McCainovi a demokratovi Baracku Obamovi.

Článek

Premiéra dokumentů z letošní produkce Biography Channel následuje jen pár dní po skončení sjezdů Demokratické a Republikánské strany, kde byli oba kandidáti oficiálně nominováni.

„Dokument o Baracku Obamovi vypráví příběh od Obamova dětství v havajském Honolulu a v Indonésii až po primárky a předvolební dění 2007-2008 ve Spojených státech. Biografie Johna McCaina přináší ucelený pohled na jeho život a politickou kariéru včetně jeho rodinného zázemí, dospívání a služby u amerického námořnictva,“ avizuje Americké centrum.

Premiéra obou snímků v původním znění, bohužel bez českých titulků, se uskuteční v sídle Amerického centra na pražské Malé Straně jen pár metrů od ambasády. Produkce začíná v 18:30 hodin a vstup je zdarma.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám