Hlavní obsah

Marek Ztracený vydal vánoční píseň s Hanou Zagorovou

Právo, jaš, kul

Čerstvý držitel trojnásobného ocenění Český slavík za rok 2021 Marek Ztracený natočil nový vánoční singl Vánoce jako dřív. Spojil se v ní v duetu s Hanou Zagorovou. Autorem písničky je on, dokázal v ní textově reflektovat nejenom vánoční téma, ale odkazuje i na aktuální dění kolem nás.

Marek Ztracený a Hana Zagorová v klipu k písni Vánoce jako dřív.Video: Supraphon

 
Článek

„Tahle píseň je takový malý hudební pokus o záchranu letošních Vánoc, o kterých nám teď tvrdí, že by také nemusely být. Doufám, že to, o čem v písni zpíváme, bude platit a Vánoce budou jako dřív. Věřím, že v textu se najde většina z nás a píseň udělá radost,“ říká zpěvák a skladatel.

Ke spolupráci s Hanou Zagorovou dodává: „Už od mého koncertu v pražské O2 areně, kam jsem Hanku pozval jako hosta, jsem si přál mít s ní společnou písničku. Když jsem složil tuhle vánoční, hned jsem jí zavolal, jestli má chuť a sílu si ji se mnou zazpívat. Reakce byla okamžitá a Hanka byla nadšená. Je mi ctí zpívat s tak legendární zpěvačkou. Nahrávání bylo víc než příjemné a mám pocit, že se to celé moc povedlo.“

Zagorová k tomu poznamenala: „Dostala jsem první dárek k Vánocům, duet od Marka Ztraceného Vánoce jako dřív. Je to krásná písnička a myslím, že budete věřit každému slovu, které napsal, protože jdou přímo ze srdce.“

Za výslednou zvukovou podobou nahrávky stojí producent Dalibor Cidlinský jr. a svou účastí zaujme Kühnův dětský sbor pod vedením Elišky Hrubé Toperczerové. Námět na klip přinesl Marek Ztracený, režie se ujal Jaroslav Zderadička, za kamerou stál Lukáš Marek a producentem je Daniel Horník a Filmzlicincompany.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám