Hlavní obsah

Marek Ztracený přesouvá turné a vydává DVD

Právo, jaš, kul

Zpěvák, hudebník, skladatel a textař Marek Ztracený ohlašuje posun svého vyprodaného turné Restart 2021 na podzimní termíny. Série koncertů po největších halách v Čechách a na Moravě už má nová data. Vyjde také nové DVD.

Foto: Supraphon

Marek Ztracený věří, že se jeho koncerty na podzim letošního roku odehrají.

Článek

Koncerty se podle nového rozpisu odehrají 8. září v brněnské DRFG areně, 15. a 16. září v pražské O2 areně, 25. září v Enteria areně v Pardubicích a 2. října Ostravar Aréně v Ostravě. Ztracený slibuje velkolepou show a představí nejen své zásadní hity, ale i písně z posledního alba Planeta jménem stres. Veškeré zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

V rámci koncertů udělal mimořádné gesto a věnoval dvacet tisíc lístků zdravotníkům, policistům, hasičům a dalším, kteří riskovali své zdraví a životy pro zdraví a životy ostatních při boji s koronavirem v první vlně pandemie.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Marek Ztracený při svém loňském vystoupení v pražské O2 areně.

„Milá ztracená rodino, trhá mi to srdce, ale i na nás došlo. Měla to být oslava konce koronaviru, poděkování první linii i fanouškům. Měl to být restart a nový začátek, ale tohle všechno musíme ještě o pár měsíců odložit,“ říká Marek Ztracený.

„Jak sami dobře víte, situace bohužel neumožňuje, aby se koncerty v původně plánovaných termínech uskutečnily, a navíc ti, pro které také celé turné mělo být poděkováním, jsou v tuto chvíli opět v plné pohotovosti. Chci, abyste věděli, že jestli to turné, na které jste koupili během chvíle desetitisíce lístků, mělo být něčím mimořádným, tak v těchto náhradních termínech dostanete ještě něco mimořádnějšího. Vynahradíme vám to se vším všudy a nebudete litovat své trpělivosti. Ale ať vám neříkáme jen negativní zprávy, máme pro vás i jednu dobrou,“ dodává.

Přesně rok od prvního z jeho dvou vystoupení v pražské O2 areně, tedy 22. února 2021, vyjde jejich kompletní záznam na DVD. Ve skvělé obrazové a zvukové kvalitě se tak bude možné přenést zpět a zažít to znovu.

DVD bude obsahovat největší hity více než desetileté kariéry Marka Ztraceného, včetně písníček z posledního alba Planeta jménem stres. Pro fanoušky je navíc připraven jeden mimořádně lákavý tahák. Každé předobjednané DVD, od této chvíle až do neděle 31. ledna 2021, bude osobně hudebníkem podepsáno i s případným věnováním.

„Už jsem doma oznámil, že mě zhruba týden neuvidí, a vykoupil všechny fixy v okolí. Takže jestli chcete někomu popřát k narozeninám, svátku, nebo jen udělat radost sobě či někomu, koho máte rádi, rád se o to postarám,“ vzkazuje Marek Ztracený posluchačům.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám