Hlavní obsah

Lucerna Music Bar v Praze chystá sérii koncertů s diváky i online

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pražském Lucerna Music Baru se v květnu uskuteční série koncertů s limitovaným počtem 80 diváků. Ostatní se mohou připojit pomocí video technologie a budou zobrazeni na LED obrazovkách v klubu.

Foto: Novinky

Ilustrační foto

Článek

Na akci s názvem eKoncert se od 19. do 30. května představí skupiny J.A.R., PSH Live Band, N.O.H.A., Sto zvířat, MYDY a slovenská zpěvačka Katarzia. ČTK o tom za pořadatele informoval Jaromír Telenský.

"Dá se předpokládat, že hudební kluby budou mít ještě nějakou dobu omezenou návštěvnost. Proto jsme využili možností současné technologie a ve spolupráci s Key promotion jsme vytvořili pomyslný videomost, prostřednictvím kterého mohou diváci do klubu vstoupit také online. Budou v klubu vidět na LED obrazovkách a užijí si interakci s kapelou," popsal koncept eKoncertu Michal Filip z Lucerna Music Baru.

Na hromadné akce vláda pustí i stovky lidí, naznačil Maďar

Koronavirus

Hudební fanoušci se během května v Lucerna Music Baru mohou těšit na řadu speciálních vystoupení. "S naší kapelou jsme ještě nikdy nestreamovali, takže to bude pro nás velká premiéra," uvedl za J.A.R. Oto Klempíř.

Premiéry online se dočkají také fanoušci skupiny Sto zvířat. "Dávali jsme vždy přednost živému hraní, ale najednou je tady pandemie. A tak jsme rádi, že si můžeme v našem oblíbeném Lucerna Music Baru zahrát pro osmdesátku lidí na místě, LEDkové obličejíčky i fanoušky doma," uvedl frontman Jan Kalina.

Divadla stále zůstávají v online kontaktu s diváky

Kultura

Nové album při eKoncertu pokřtí 29. května kapela N.O.H.A., rappeři PSH vystoupí s živou kapelou za zády a v rozšířené sestavě se představí také MYDY. Na každý koncert bude v prodeji limitovaný počet 80 vstupenek přímo do klubu a dále bude možné zakoupit VIP vstupenky s přístupem na VIP live stream anebo přispět dobrovolným vstupným během standardního live streamu. Více informací se nachází na www.musicbar.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám