Hlavní obsah

Lenny vyrazí v září na turné

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letní festivaly jsou zrušené, ale zpěvačka Lenny si naplánovala alespoň na podzim miniturné. V rámci Weird & Wonderful Sessions navštíví 22.–25. září Plzeň, Hradec Králové, Brno a Prahu.

Foto: Universal Music - Hana Knížová

Lenny

Článek

Půjde o intimní koncerty, kde je kapacita omezena na 100 návštěvníků.

„Chci pro fanoušky vytvořit neopakovatelný zážitek, na který budou rádi vzpomínat. V O2 Universu pro ně mám připravené velkoformátové vystoupení, takže u Sessions jsem si dala za cíl vytvořit něco intimního, u čeho by měli pocit, že jsou součástí jedinečné akce, kde budou mít mne a moji kapelu „jen pro sebe“, přibližuje Lenny celou akci a dodává: „Chci si s fanoušky utvořit hezké vzpomínky a přiblížit jim nejen svoji hudbu, ale i svou osobu.“

„Fanoušci zažijí komorní akustický koncert, mohou se zeptat na cokoli, co je zajímá, strávit čas se mnou a mojí kapelou a na konci si ještě odnést něco hezkého z mého merchshopu,“ uvedla zpěvačka.

Weird & Wonderful Sessions začnou 22. září v Papírně Plzeň, pokračují 23. září v Náplavka café & music bar v Hradci Králové, 24. září v Kabinetu múz v Brně a 25. září ve Vnitroblocku v Praze.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám