Hlavní obsah

Leeloo vydává první singl s názvem Botticelli Girl

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Odmalička si šla Jana Koptová za svým snem. Rodinné geny, v jejím případě už třetí generace, se nezapřely. Začala si říkat Leeloo a vydala svůj první singl i klip s názvem Botticelli Girl.

Klip zpěvačky Leeloo k písni Botticelli Girl.Video: archiv zpěvačky

 
Článek

Studentka populárního zpěvu u profesorky Jany Balášové z Pražské konzervatoře bude letos nejen maturovat, ale chystá i premiéru debutového alba. Spolupracuje na něm s hudebníkem a producentem Sebastianem Hádlem, pod pěti skladbami bude autorsky podepsaná její sestra Františka.

Klip k první skladbě režíroval Jan Strach na renesančním zámku Libochovice, ke kterému Leeloo váže i osobní vztah. „Je to místo, které mám ráda a které je spojeno s naší rodinou. Z jedné strany zámku stojí dům, kde se narodil můj pradědeček, spisovatel Josef Kopta, z druhé je naše bývalá chalupa, kam jsem jako malá hodně jezdila,“ vysvětluje.

Foto: Filip Matějů

Leeloo vstupuje na hudební scénu prvním singlem.

Sebastian Hádl popisuje spolupráci s Leeloo: „Když za mnou do studia přišla poprvé a pustila mi demonahrávky prvních písní, bylo mi ihned jasné, že mám před sebou něco úplně jiného, originálního, a že takový projekt může mít opravdu velký potenciál. Zanedlouho nato bylo nahrávání a produkce nového alba již v plném proudu. Jana je nesmírně kreativní a v období natáčení mi posílala nové hudební nápady snad každý druhý den. Myslím, že z naší spolupráce momentálně vzniká něco opravdu výjimečného, na co se můžou posluchači těšit.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám