Hlavní obsah

Lady Gaga a Bradley Cooper točí novou verzi A Star is Born

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká herecká hvězda z Hollywoodu Bradley Cooper poprvé zkouší roli režiséra a současně bude ve filmu i hrát. Jde o novou verzi klasiky A Star is Born, v níž v roce 1976 zazářili Barbra Streisandová a Kris Kristofferson.

Foto: Freeman Entertainment

Lady Gaga a Bradley Cooper

Článek

Americký herec Bradley Cooper je znám z úspěšných filmů jako Americký sniper, Špinavý trik a Terapie láskou. Tentokrát si zahraje country hvězdu Jacksona Mainea, která se setká se  začínající talentovanou zpěvačkou Ally (Lady Gaga). Začnou spolu žít a Jackson jí pomůže k hvězdné kariéře, která brzy zastíní i tu jeho. A stárnoucí zpěvák jen těžko zvládá svou upadající slávu.

Foto: Warner Bros.

Bradley Cooper jako Americký sniper

Zpěvačka Lady Gaga má ve filmu zpívat své vlastní písničky. Ve vedlejších rolích uvidíme herce, jako jsou Andrew Dice Clay a Sam Elliott.

Za kamerou bude stát Matty Libatique (Černá labuť) a například kostýmy má na starosti Erin Benach. Film, který se natáčí v Kalifornii, by měl jít do českých kin v září 2018.

Reklama

Výběr článků

Načítám