Hlavní obsah

Krotitelé duchů 3 projdou změnami kvůli smrti Harolda Ramise

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Film Krotitelé duchů 3 bude muset projít změnami poté, co zemřel herec, režisér a scenárista Harold Ramis. Ten se v něm měl objevit společně s kolegy z prvního dílu, Billem Murrayem a Danem Aykroydem.

Foto: Profimedia.cz

Záběr z filmu Krotitelé duchů z roku 1984. Zleva Bill Murray, Dan Aykroyd a Harold Ramis

Článek

„Bude to mít nějaký dopad,” řekl serveru The Hollywood Reporter nejmenovaný zdroj ze studia.

Scénář nového filmu napsali autoři americké verze seriálu Kancl Lee Eisenberg a Gene Stupnitsky. Změny však nebudou velké, protože Ramisova role ve filmu patřila k nejmenším. Na prvních dvou dílech se podílel také jako spoluscenárista, nyní už se měl na plátně jen „mihnout”. Scénář není ve finální verzi, takže tento rok by se třetí díl Krotitelů duchů stejně nenatáčel.

Zemřel doma na trombózu

Bill Murray, který s Ramisem natočil také komedie Caddyshack, Nemotorové nebo Na hromnice o den více, se s ním rozloučil větou: „Plně si zasloužil svůj pobyt na této planetě. Bůh mu žehnej.”

Harold Ramis, rodák z Chicaga, zemřel ve věku 69 let v pondělí ve svém domě obklopen rodinou. Příčinou úmrtí byla žilní trombóza, kterou trpěl už od roku 2010.

Reklama

Související články

Zemřel Harold Ramis z Krotitelů duchů

Ve věku 69 let zemřel v pondělí v USA herec, scénárista, režisér a producent Harold Ramis, oznámil v pondělí server deníku Chicago Tribune. Ramis, jedna...

Výběr článků

Načítám