Hlavní obsah

Končí festivalová sezóna

Právo, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na hradě Střekov v Ústí nad Labem se v sobotu uskuteční 6. ročník festivalu Střekovská mumie. Od 16 hodin se tam představí skupiny Bez peří, Dub Wise Gangsters, The Prostitutes, WWW, Priessnitz, Sporto a další. Vstupenka na místě stojí 250 Kč.

Článek

Přehlídka Rockfest se odbude v areálu stadiónu Zámek ve Strážnici. Začne se ve 14 hodin a mezi hlavní hvězdy jednodenní akce patří slovenské skupiny Peha, Hex, Horkýže slíže či naši Clou, Kamil Střihavka nebo Mandrage. Lístek bude na místě ke koupi za 350 Kč.

Na louce u pramene řeky Nisy ve Smržovce se v sobotu od 12.30 hodin uskuteční druhý ročník přehlídky Smržfest. Na programu jsou koncerty skupin  Divokej Bill, Vypsaná fixa, Wohnout, UDG, Horkýže slíže, Prohrála v kartách a dalších. Vstup přijde na 300 Kč.

První ročník hudebního minifestiválku DoZvuk se odehraje v sobotu večer v pražském klubu Rock Café. Od 17.30 hodin zahrají mladé skupiny Mimosmysly, Afterspoon, Fastrain, Storm a další. Vstupné je 80 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám