Hlavní obsah

Kážeme pivo, pijeme pivo. Kapela Tři sestry vydala kompilaci s 80 písněmi

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Veteráni hospodského punkrocku Tři sestry vydávají k 35. narozeninám skupiny kompilační trojalbum Platinum Maxxximum s 80 hity. Přihodili také tři nové písně.

Tři sestry - Ať seš punkVideo: Tři sestry

 
Článek

„35 let existence čehokoliv v měřítku lidských životů je úctyhodných. Jedná-li se o hudební skupinu, která káže pivo a pije pivo, je těch 35 let zázrak,“ vzkázal frontman Lou Fanánek Hagen.

Kapacita prvních dvou disků je zaplněna nejoblíbenějšími skladbami z období od vzniku skupiny do roku 2007. Třetí album shrnuje nejlepší songy z období 2007-2020 a připojeny jsou k nim tři nové bonusové nahrávky Litovel, Jinej vdolky a Ať seš punk!, coververze skladby Mods, Skins, Punks od skupiny The Professionals.

Foto: Pavel Vítek

Tři sestry

„V posledním roce poslouchám po večerech u střiku kapely, které nás ovlivňovaly v osmdesátých letech. The Professionals jsou parta, ve které hrají dva ex-Sex Pistols, a ta píseň se mi dlouho líbí. Je o radosti z atmosféry živého hraní a lidského kontaktu, o té síle, která nás v sobotu večer táhne na koncert,“ dodal Fanánek.

Novinka Ať seš punk! je vybavena i klipem Petra Orozoviče, v němž hrají a zpívají kamarádi Tří sester z kapel Alkehol, Doctor P.P., E!E, Pirates of the Pubs, MZH, Lety Mimo a Zputnik.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám