Hlavní obsah

Kapela Onlain zpívá v písni Po roce o dvou pocitech z Vánoc

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Onlain je téměř dámská kapela, která vznikla v roce 2020. Její členky a člen působili ve skupinách The Apples, Šworc a ZU-ZA. V době, kdy jejich stávající hudební formace stagnovaly, zkřížily se jejich cesty úplně náhodou. Nyní vydávají videoklip k vánoční skladbě Po roce. Na Novinkách.cz má premiéru.

Skupina Onlain v klipu k písni Po roce.Video: archiv kapely

 
Článek

Nejen hudební jiskra mezi nimi přeskočila, když měli Onlain odehrát ve čtyřčlenné sestavě jeden jediný firemní večírek. Zjistili, že jim na pódiu nikdy nebylo lépe.

Píseň Po roce je třetím singlem z jejich chystaného alba na Na vlnách. Napsala ji frontmanka kapely, zpěvačka a hudebnice Zuzana Miková.

„Ne pro všechny jsou Vánoce nejkrásnějším obdobím v roce. Když se po roce vracíte na místo, na němž jste vyrůstali, hlavou vám běží různé příběhy a vzpomínky na své blízké, kteří tu s námi už nemohou být. Přesto je vidíte, proto ty prvky melancholie. Ta druhá, lepší, veselejší strana mince je, že si můžete na chvíli oddechnout, být se svou rodinou, dívat se na pohádky, zpívat koledy a zapomenout na starosti všedního dne. O tom je píseň Po roce,“ tvrdí členové kapely.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám