Hlavní obsah

Jana Kirschner se vrací, deska bude v září

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka Jana Kirschner si po vynikajícím albu Krajina rovina udělala mateřskou pauzu, ale hlásí se zpět a natáčí album, které by mělo být v obchodech v září tohoto roku.

Foto: Brainzone

Jana Kirschner ve studiu

Článek

Krajina rovina bylo jedno z nejlepších alb roku 2010. Nasálo do sebe v ČR i v Londýně blues, folk, psychedelii či reggae. Dosáhlo na tuzemské poměry velice originálního zvuku, který úplně nezapadal do popových škatulek, znělo hledačsky a nevykalkulovaně.

„Jsem ráda, že se po třech letech znovu nořím do tvůrčího procesu,“ uvedla Jana Kirschner. „Mám štěstí, že na nových skladbách pracuji s úžasnými lidmi a muzikanty, kteří pocházejí z Velké Británie, Čech a Slovenska.“

Foto: Brainzone

Jana Kirschner a Eddie Stevens

Album točí od ledna ve studiu Sono a producentem je její životní partner Eddie Stevens, známý ze spolupráce s kapelami Moloko, Zero 7 či Freak Power.

„Eddie produkoval i moje poslední album Krajina rovina, které považuju za jedno z mých nejsilnějších hudebních a životních momentů. Jsme dobrý tým, jeden druhého navzájem inspirujeme. Občas to samozřejmě mezi námi jiskří, ale to k tomu přece patří,“ dodala Jana.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám