Hlavní obsah

Herci Klára Miklasová a Jiří Štrébl v novém videoklipu kapely Lety Mimo

Právo, jaš, kul

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kapela Lety Mimo představuje videoklip k nové verzi skladby Zkouška sirén z posledního studiového alba Civilizace 3000. Klip se liší od ostatních, na které jsou fanoušci kapely zvyklí, hned ve dvou základních věcech.

Klip kapely Lety Mimo k písni Zkouška sirénVideo: Archiv kapely

 
Článek

V první řadě, že jde o remix skladby, který je na rozdíl od originálu v hodně poklidném tempu. Druhou zajímavostí je, že ve videoklipu účinkují kromě kapely profesionální herci. Ústřední postavu ztvárňuje skvělý český filmový a divadelní herec Jiří Štrébl a jeho hereckou partnerkou je Klára Miklasová.

Foto: archiv kapely

Lety Mimo při natáčení klipu s herci Jiřím Štréblem a Klárou Miklasovou.

„Klip je o syndromu vyhoření, krizi středního věku a příběh je postaven právě na hlavních hercích Jiřím Štréblovi a Kláře Miklasové. S oběma jsme se trochu znali už předtím, a to byl také důvod, proč jsme oba oslovili. Úplně nás dostali tím, jak to na place rozehráli. Všichni jsme měli normálně husí kůži,“ popisuje zpěvák kapely Lety Mimo Looky.

Videoklip se natáčel v budově bývalé továrny Chirana v Praze-Modřanech. Režie se ujal Tomáš Krejčí, za kamerou stál Miroslav Smith Kovář.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám