Hlavní obsah

Herci Dejvického divadla načetli satirické povídky Hod mrtvou labutí

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herci Dejvického divadla načetli povídky Ondřeje Hübla nazvané Hod mrtvou labutí. Knížka inspirovala i slavný seriál Zkáza Dejvického divadla.

Foto: Hynek Glos

David Novotný s Ivanem Trojanem

Článek

Audiokniha obsahuje povídky, které načetli herci Dejvického divadla Miroslav Krobot, Martin Myšička, Ivan Trojan, David Novotný, Václav Neužil a Klára Issová. V původní knížce (ne v audioverzi) byla i povídka o režisérovi Miroslava Krobotovi, který se ve finanční krizi snaží zachránit divadlo podvodným prodejem předraženého nádobí ve stylu šmejdů. Vznikl podle ní jeden díl velmi oceňovaného seriálu Zkáza Dejvického divadla.

Dále je v nabídce audionovinek příběh horolezce Josefa Rakoncaje K2 – 8611 metrů či Muž, který chtěl být šťastný s Jaromírem Medunou a Janem Medunou nebo třeba Návrat Sherlocka Holmese v interpretaci Václava Knopa - 13 povídek Arthura Conana Doyla.

Audiotéka.cz v rámci aktuální dubnové akce nabízí vybrané tituly z nabídky menších vydavatelů se slevou 25 %.

„Neprodukují stovky ani desítky titulů ročně, spíš pár kousků. Vydávají je ale s velkou láskou a vybírají je pro vás s velkým zápalem. Stojí za nimi lidé, pro něž jsou audioknihy často drobkem toho, co dělají, ale v současnosti velmi důležitým. I když tedy jejich příběhy na vás nekoukají odevšad a rozrůstající se nabídka větších hráčů je trošku skrývá v naší nabídce, určitě si zaslouží velkou pozornost,“ vysvětlila audiotéka.cz.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám