Hlavní obsah

Gott a Bílá věří v návrat Českého slavíka

Právo, jaš, ČTK

K roční pauze ve vyhlašování ankety popularity Český slavík, kterou ve čtvrtek oznámila pořádající agentura Musica Bohemica, se vyjádřili nejčastější vítězové. Zpěvák Karel Gott označil hudební anketu za nedílnou součást české populární hudby.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Lucie Bílá a Karel Gott při vyhlašování výsledků ankety Český slavík v roce 2017.

Článek

„Anketu Český slavík považuji za nedílnou součást české populární hudby. Osobně jsem se vždy na slavnostní vyhlašování vítězů těšil, mimo jiné proto, že jsem měl možnost potkat v sále kolegy, od kterých jsem se vždy nechal rád inspirovat. Pevně proto věřím, že v příštím roce se podaří anketu obnovit a panu Těšínskému přeji hodně síly a nadšení v další práci," řekl Gott, který v anketě zvítězil dvaačtyřicetkrát.

Lucie Bílá k pauze v anketě na svém facebookovém profilu uvedla: „Věřím, že ozdravná pauza je dobré rozhodnutí, a věřím, že se Český slavík znovu narodí. Děkuji pořádající agentuře za ta léta, která anketě věnovala, a hlavně z celého srdce děkuji vám za dvacetiletou slavičí voliéru. Moc si vašeho ocenění vážím a jsem tu dál pro vás se Slavíčkem i bez Slavíčka.“

Manažer skupiny Kabát Radek Havlíček rozhodnutí vyhlašovatele ankety nekomentoval. „Je to svobodné rozhodnutí pořadatele soutěže. Důvody neznáme,“ uvedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám