Hlavní obsah

Fízl není zeď. Doufám, že to policie vezme s humorem, říká Kato o novince

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Prago Union vydá 11. června desku Made in Strašnice. Nyní zveřejňuje singl Pokračujem v jízdě, kde si utahuje z policie.

Prago Union: Pokračujem v Jízdě

 
Článek

Text singlu vznikl díky vtipu, vysvětlil raper Kato: „Vtip jsem si pamatoval tak, jak ho Zdeněk Izer vyprávěl v televizi, jen jsem zkusil dát celý příběh do rýmů. Refrén Jeď, jeď, jeď, fízl není zeď mi přišel zábavný a doufám, že lidi pochopí, že je myšlen v nadsázce. Pár písniček proti ochráncům zákona už jsme nahráli, a tak doufám, že policie vezme s humorem i tuhle.“

Foto: David Stejskal

Skupina Prago Union

Pokračujem v jízdě je po singlu Bezesný dny druhou písničkou z desky Made in Strašnice, která vyjde v pátek 11. června. Celkem bude obsahovat 19 tracků, na nichž nechybějí tři hosté: Rest, Hugo Toxxx a MC Gey.

Skalní fanoušci novinku mohou slyšet ve čtvrtek 10. června v rámci release party Made in Strašnice v pražském obchodě NeverEnough. Letos v lednu vydal Kato také klip Olympionik k albu Perpetuum Promile, kde využíval sportovní klišé. Hráli v něm členové kapely i náhodní kolemjdoucí.

Prago Union představují klip Olympionik

Kultura

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám