Hlavní obsah

Filmové premiéry: Zvonilka a piráti, Pompeje, 10 pravidel jak sbalit holku

Právo, Věra Míšková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jedna z nejoblíbenějších víl zažívá další velké dobrodružství ve filmu Zvonilka a piráti. Těžko by se hledal vhodnější námět pro velkolepou katastrofickou podívanou než ten, který si vybrali tvůrci filmu Pompeje. S novou teenagerskou komedií přichází deset let po úspěšných Snowboarďácích jejich scenárista a režisér Karel Janák.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Filmové premiéry 12. týden

Článek

Zvonilka a piráti

Upoutávka na film Zvonilka a pirátiVideo: Falcon

Chytrá a ambiciozní víla Zarina se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče z Hvězdné roklinky na ostrově Nezemě a spojí své síly s piráty. Ti z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně s přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook.

Zvonilka a piráti, USA 2013, dětský/ animovaný, 87 min., režie: Peggy Holmesová, v českém znění: Marika Šoposká, Tereza Martinková, Klára Oltová, Zuzana Kajnarová, Eliška Balzerová a další.

Pompeje

Upoutávka na film PompejeVideo: Bontonfilm

Bohaté město plné přepychu a zhýralosti si užívalo hesla „chléb a hry“ plnými doušky. Až do osudného dne 24. srpna roku 79 našeho letopočtu, kdy se probudila sopka Vesuv. V bouři ohnivých erupcí pohřbila celé město a v pravé poledne zaclonila slunce. Na pozadí této katastrofy se odehrává milostný příběh nerovného páru.

Pompeje, USA 2013, akční, 105 min., režie: Paul W. S. Anderson, hrají: Kit Harington, Emily Browningová, Kiefer Sutherland, Carrie-Anne Mossová a další.

10 pravidel jak sbalit holku

Upoutávka na film10 pravidel jak sbalit holkuVideo: Dawson Productions

Čeho se film 10 pravidel jak sbalit holku týká, napovídá název více než výmluvně. Nesmělý Marek je zamilovaný, ale neumí se ke své vyvolené ani přiblížit. Kamarádi se obrátí na jeho otce, vydavatele příruček o námluvách, aby ho balení naučil a pomohl mu dívku získat.

10 pravidel jak sbalit holku, ČR 2014, 100 min., režie: Karel Janák, hrají: Matouš Ruml, Jan Dolanský, Kristina Svarinská, Miroslav Donutil a další.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám